Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Saturn Palace se afla la 15 km de aeroport, si la 17 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii. Este construit in anul 2007 si are o suprafata totala de 20 000 mp. Hotelul are un corp central de 8 etaje.Plaja
Plaja este private si cu nisip fin. Sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele de baie sunt gratuite.

Facilitati pentru copii
Buffet, loc de joaca, piscine, 3 tobogane de apa, mini-club (4-12 ani), junior-club (12-16 ani), baby-sitter.

Piscina
Piscina exterioara si interioara, pentru copii si adulti, tobogane.

Sport si agrement
Gratuit: baie turceasca, sauna, fitness, programe de animatie, muzica live, step-aerobic, baschet, volei pe plaja, fotbal pe plaja, tenis de masa, darts, hidrobicicleta, teren de tenis, discoteca (cu intrare). Contra cost: masaj, nocturna, inchiriere rachete si mingi de tenis, lectii de tenis, internet-café, jocuri video, cursuri de diving, sporturi acvatice cu motor.

Facilitati hotel
Restaurant principal cu bufet, restaurant A` la Carte cu bucatarie international, cu rezervare in avans este gratuit, meniuri dietetice si vegetariene, baruri langa piscina si pe plaja, lobby bar, disco, (dupa ora 24.00 bauturile sunt extra). Bauturile de import, sucurile proaspete si toate bauturile intre orele 24.00- 07.00 sunt contra cost. Hotelul mai are si cabinet medical, coafor, centru commercial, spalatorie, curatatorie chimica, centru de infrumusetare, schimb valutar, parcare, rent-a car si o sala de conferinte de 180 persoane si internet wirless gratuit.

Facilitati camere
Hotelul are 221 camere dintre care 156 camere standard, 16 camere standard Jacuzzi, 47 apartamente family, 2 apartamente grand suite dotate cu aer conditionat, uscator de par, TV satelit, telefon direct, balcon, mini bar , seif (cu plata), acces internet (contra cost), room-service (contra cost).

Localizare
Hotelul Saturn Palace se afla la 15 km de aeroport, si la 17 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii. Este construit in anul 2007 si are o suprafata totala de 20 000 mp. Hotelul are un corp central de 8 etaje.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi

Locatie