Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 10 km de aeroportul din Antalya, la 12 km de centrul orasului, la 300 m de plaja publica.

Facilitati camere: Construit in anul 1995, cu o suprafata totala de 2.425 m2, ultima renovare - 2009, hotelul este compus din 2 cladiri cu 5 nivele (50 % din camere au vedere spre mare) cu 63 standard room (max. 3 pers., 24 m2) si 2 suite room cu 2 camere (hol, dormitor cu usa, 2 balcoane, max. 2+2 pers., 38 m2).
Camerele includ un TV LCD cu canale prin satelit și Wi-Fi gratuit, aer condiționat, baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă selectate.

Facilitati hotel: Facilitățile Hotelului Lara World includ baie turcească, saună și servicii de masaj. Hotelul poate ajuta oaspeții cu organizarea de activități de rafting, excursii cu iahtul și safari cu mașini de teren. Hotelul oferă piscină cu vedere la mare și hamam tradițional. Puteți să savurați mâncăruri din pește la grătar lângă piscină sau în interiorul hotelului. Se oferă bufete cu mâncăruri turce și internaționale la mic dejun, prânz și cină. De asemenea, 2 baruri servesc băuturi și cocktail-uri. Hotelul oferă parcare publică gratuită.

Activitati: ziare, saună, pescuit, cameră de jocuri, masaj, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, darts, cadă cu hidromasaj, bibliotecă, baie turcească/baie de aburi, închirieri biciclete, club de noapte/DJ

Facilitati

Piscină
Parcare

Locatie