Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Holiday Inn Antalya - Lara se află în cartierul Eski Lara din Antalya, la 500 de metri de plajă.

Oferă piscină în aer liber și vedere la mare. Hotelul are terasă la soare și piscină în aer liber disponibilă pe tot parcursul anului. Holul cu design deosebit în plan deschis oferă multă flexibilitate, fiind o zonă unde puteți oricând să vă relaxați sau să luați masa. În plus, există și o cafenea Starbucks. Oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate şi parcare privată gratuită.

Holul în plan deschis este locul ideal pentru a savura mese și băuturi pe tot parcursul zilei, fiind oferit și un meniu disponibil pe tot parcursul zilei.

Unele unități au zonă de relaxare unde vă puteți destinde după o zi plină. Anumite camere includ terasă sau balcon. Oaspeţii au la dispoziţie TV cu ecran plat.

Proprietatea are recepție deschisă nonstop.

De asemenea, puteţi închiria maşini de la hotel. Minaretul rupt (Kesik Minare), Poarta lui Hadrian și Turnul cu ceas se află la 9 km de Holiday Inn Antalya - Lara. Centrul comercial Terracity este la doar 5 km de hotel. Centrul de Convenții ANFAS se află la 11 km de Holiday Inn Antalya - Lara. Aeroportul Antalya este situat la 7 km de proprietate.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie