Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Acest hotel modern este situat în zona de plaja Lara din Antalya. Hotelul este ideal pentru a explora zona, ca de exemplu frumoasele cascade mici Duden sunt la doar 1 km distanță, orasul antic Myra, cu morminte taiate in piatra iar ruinele grecești și romane in apropiere de Side și Aspendos sunt toate ușor accesibile.

Facilitati camere: Toate camerele hotelului Green Beyza au decor simplu. De asemenea, oferă aer condiţionat şi o măsuţă de toaletă. Există TV prin satelit şi o baie cu uscător de păr.

Facilitati hotel: Acest hotel mic de oraș cu aer condiționat, dispune de 30 camere.

Oaspeții sunt primiți în hol, care oferă o recepție deschisă 24 de ore pe zi și un serviciu de 24 de ore de check-out, precum și un schimb valutar, un seif și salon TV. Oaspeții pot savura o băutură la bar și cafenea, cu preparate din bucătăria locală și lua masa în restaurant cu locuri în interior și în aer liber.

În plus, există acces la internet wireless și room service si spalatorie sunt disponibile pentru o taxă. Pentru cei care sosesc cu mașina există un parc auto.
Include o piscină în aer liber şi un colţ tradiţional de lounge în aer liber. Oaspeţii pot petrece o după-amiază relaxantă lângă piscina în aer liber. De asemenea, există o zonă de joacă în aer liber cu multă verdeaţă, unde aveţi la dispoziţie tenis de masă şi darts.

Facilitati

Piscină
Wi-Fi
Parcare

Locatie