Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Delphin Palace Deluxe Collection este localizat in regiunea Lara la 10 km distanta de aeroportul din Antalya si la 15 km distanta de centrul orasului. Hotelul este situat pe plaja.Plaja
Plaja privata, cu nisip; sezlongurile, umbrelele si prosoapele de plaja sunt fara plata.

Facilitati pentru copii
Parculete tematice, Mini club pentru copii (04 – 12), mini disco, mini cinema.

Piscina
Piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, Aquapark.

Sport si agrement
Aqua park, centru fitness, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, jacuzzi, terenuri de tenis, volei pe plaja, table, tenis, darts, sporturi de apa nemotorizate, toate sunt fara plata. Echipamentele si lectiile de tenis, masajul, peelling, centrul de SPA si salonul de infrumusetare, sporturile de apa motorizate, scoala de scufundari sunt cu plata. Program de animatie pe parcursul zilei, concursuri, spectacole in timpul serii, muzica live.

Facilitati hotel
Restaurantul principal “Delphino” pentru bufet deschis, si 7 Restaurante A la Carte: Blue Fish (pescaresc), Sofra (turcesc), Pekin (chinezesc), Dolce Vita (italienesc), Margarita (mexican), Dragon (japonez), La Parizien (frantuzesc). Barurile care se afla in diferite zone ale complexului hotelier servesc bauturi locale si de import. Sampanie de bun venit la sosire, bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari, toata bauturile si mancarurile in snack bar, sucuri proaspete de fructe in timpul micului dejun se servesc in vitamin bar. Toate bauturile racoritoare locale si cele de import (cu exceptia whiskey - ului vechi, brandy - ului si a vinurilor imbuteliate); pentru restaurantele A`La Carte se face rezervare in prealabil.

Facilitati camere
Cele 559 camere (489 standard, 2 king suite, 38 camere family, 6 pentru persoanele cu dizabilitati si 24 camere exclusive) sunt dotate cu balcon cu vedere la mare, partiala sau la uscat, baie privata cu cada si uscator de par, A / C, telefon direct, mocheta, seif digital, minibar (apa, bauturi racoritoare, bere, alune, ciocolata, care se reimprospateaza zilnic), TV satelit si programe de muzica.

Localizare
Hotelul Delphin Palace Deluxe este localizat in regiunea Lara la 10 km distanta de aeroportul din Antalya si la 15 km distanta de centrul orasului. Hotelul este situat pe plaja.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi
AQUAPARK

Locatie