Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Delphin Diva Premiere este situat pe plaja din Lara, la 15 km de centrul orasului Antalya si la 11 km de aeroportul international. Este considerat un hotel foarte elegant care ofera oaspetilor toate facilitatile pentru un sejur la cele mai inalte standard.Plaja
Plaja este private si cu nisip fin, cu o lungime de 230 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt fara plata.

Facilitati pentru copii
Mini club pentru copii intre 4-12 ani, Junior Club pentru copii intre 13-14 ani, tobogane de apa, piscina, loc de joaca, discoteca, cinema, programe de animatie si baby-sitting.

Piscina
Hotelul detine piscina interioara si 3 piscine exterioare, piscine pentru copii, tobogane.

Sport si agrement
Volei, baschet, sporturi de apa, tenis de masa, darts, aerobic, polo. Cu plata sunt sporturile de apa motorizate si tenisul de camp.

Facilitati hotel
Restaurant principal "Amber" (805 locuri), restaurante A`La Carte: Sapphire, cu specific frantuzesc si japonez, Fusia (bucatarie chinezeasca), Bella (bucatarie italiana), Balikchi (specific pescaresc) si Le Kebap (cu specific turcesc) si multe baruri in cadrul complexului hotelier: Azur Bar, Bella Snack Bar, Cinnabar, Kehribar, Horoscope Bar, Wine House, Moonstone Bar, Balikchi Bar, Double Day Night Club, Topaz Tea, Water Pipe House. Alte facilitati ale hotelului: jacuzzi, baie turceasca, sauna, salon de infrumusetare, fax, internet, spalatorie, asistenta medicala, coafor, masaj, centru de fitness, centru spa, internet si jocuri pe calculator.

Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 390 de camere in cladirea principala, cu vedere la mare sau la munte, dintre care 374 camere standard (26 - 30 mp), 2 camere pentru persoane cu dizabilitati (26 - 30 mp), 11 camere familiale (37 mp), 1 apartament Pink Moon Honeymoon Suite, pentru tineri casatoriti, 1 King Suite si 1 Presidential Suite. Toate camerele sunt dotate cu minibar reumplut zilnic (bauturi non alcoolice, bere, apa, alune si ciocolata), telefon direct, TV satelit, A/C centralizat, baie, uscator de par, seif, balcon si mocheta. Room service gratis intre orele 02:00-07.00.

Localizare
Hotelul Delphin Diva Premiere este situat pe plaja din Lara, la 15 km de centrul orasului Antalya si la 11 km de aeroportul international. Este considerat un hotel foarte elegant care ofera oaspetilor toate facilitatile pentru un sejur la cele mai inalte standard.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie