Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONCORDE DELUXE RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

In regiunea Lara, hotelul de 5* Concorde de Luxe Resort in forma de avion, cu un total de 401 camere, denumit dupa modelul de avion Concorde, si-a castigat locul printre hotelurile tematice. Construit in anul 2005, cu o suprafata totala de 62000mp, hotelul are un corp principal de 9 etaje, iar 80% din camere sunt cu vedere la mare.Facilitati pentru copii
Mini club Dombo, babysitting (contra cost), patut.

Piscina
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii.

Sport si agrement
Sala de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, jacuzzi, trei terenuri de tenis, volei pe plaja, basket, sporturi acvatice nemotorizate, mini fotbal - sunt fara cost suplimentar. Sporturile acvatice motorizate, nocturna pentru terenul de tenis, bowling - ul, biliardul, salonul de infrumusetare, Spa, masajul sunt contra cost. Hotelul se lauda cu unul din cele mai renumite Seara puteti alege sa mergeti la unul din barurile hotelului sau discoteca si va puteti delecta la unul din spectacolele oferite in cadrul hotelului: Acrobatii din Beijing, Folclor si dans traditional.

Facilitati camere
Toate cele 401 camere sunt decorate in stil modern si sunt echipate dupa cele mai inalte standarde. Sunt dotate cu baie privata cu cada / dus, telefon, uscator de par, minibar (apa si bauturi racoritoare, bere reimprospatat zilnic) TV satelit, muzica, conexiune internet, aer conditionat, mocheta, seif si balcon. Hotelul detine camere standard, apartamente junior-suite, family-suite, Grand-suite si Royal-suite (toate cu 2 camere si 2 bai), camere duplex si camere pentru cei cu handicap.

Facilitati hotel
Le Buffet - restaurant principal; restaurantele A`La Carte - Da Vinci (Italian), Asiana (chinezesc si japonez), Dafne (turcesc), Poseidon (pescaresc), Vinario (contra cost), Barbeque (preparare instant) - toate sunt cu rezervare in avans; fast-food, cafenea si baruri pe toata intinderea complexului hotelier. Alte facilitate ale hotelului: , baby sitting, curatatorie, spalatorie, coafor, jocuri pe calculator, rent a car, magazine sunt contra cost; exchange. Animalele nu sunt premise in acest hotel.

Localizare
Situat pe magnifica plaja Lara, premiata cu distinctia "Steagul Albastru", la este de Antalya, Hotelul Concorde de Luxe 5* se afla la 16 km de centrul orasului si la 10 km de aeroportul din Antalya. Puteti ajunge in centrul orasului Antalya cu transportul public, serviciu privat de transfer de la hotel sau cu taxiul in aproximativ 20 min.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie