Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOTANIK EXCLUSIVE RESORT LARA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Spa & Wellness
Pentru o relaxare ideala, clientii pot opta pentru tratamente SPA, masaje, terapii, bai turcesti, fitness si salon de frumusete.

Drinks & Food
Clientii pot alege sa serveasca mesele principale in restaurantul principal Sunflower, pot servi delicatese dulci la restaurantul Moon Flower sau se pot delecta in unul dintre restaurantele a-la-carte : La Palma (specific italian), Sultan (specific turcesc), Silk Road (specific asiatic) sau restaurantul pescaresc. Bauturile alcoolice si non-alcoolice pot fi servite la alegere intre cele 8 baruri are resortului.

Sport & Divertisment
In cadrul resortului clientii se pot bucura de un centru fitness, pilates, aquapark, tir cu arcul,tenis precum si sporturi de apa motorizate si nemotorizate. De asemenea se organizeaza petreceri, concerte si diverse activitati pentru o experienta nemaintalnita - petreceri tematice, karaoke, activitati de dimineata si seara, seri de film si bowling.

Localizare
Hotelul Botanik Exclusive este situat pe plaja privata lunga de 450m, la 8 km distanta fata de aeroportul Antalya si la 5 km distanta de centrul orasului Antalya.

Site web
http://www.botaniklara.com/

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie