Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASKA LARA RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Aska Lara Deluxe a fost inaugurat in 2014 fiind construit pe o suprafata de 62.000mp. El este situat la 12km de aeroport si 6km de statiunea Lara.

Site web
http://askalararesortspa.com/en/

Spa & Wellness
Clientii se vor relaxa la centrul spa unde au acces la baia turceasca, sauna si pot opta pentru mai multe tipuri de masaje.

Drinks & Food
In cadrul hotelului oapsetii pot servi mancaruri deosebite in restaurantul principal sau in restaurantele a-la-carte cu specific italian, asiatic, turcesc si pescaresc. Exista variante de meniuri dietetice iar meniurile dietetice si fara gluten pot fi disponibile la carere. De asemenea clientii se pot racori servind bauturi non-alcoolice si alcoolice la barurile hotelului.

Sport & Divertisment
Oaspetii se pot bucura de o sala de fitness, sauna, baie turceasca, mai multe tipuri de masaje (contra cost), tenis de masa, bowling (contra cost), baschet, volei pe plaja, minifotbal, aerobic, biliard (contra cost) si 2 terenuri de tenis gratuite (echipamente si lectii de tenis contra cost). De asemenea hotelul ofera animatie pe timp de zi si seara (spectacole).

Localizare
Hotelul Aska Lara Deluxe a fost inaugurat in 2014 fiind construit pe o suprafata de 62.000mp. El este situat la 12km de aeroport si 6km de statiunea Lara.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie