Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL APOLLONIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat la mica distanta de centrul orasului Limassol, cel mai cosmopolit oras al insulei, si la cativa pasi de zona turstica a orasului, cu baruri, restaurante si discoteci. In hotelul elegant luxul si comfortul se imbina perfect, fiind garantia unei vacante de neuitat. Pe plaja cu nisip sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

SPA & Welness
Centrul SPA are piscina interioara, 7 sali de tratamente, sauna, hammam, diverse tipuri de masaje, camera climatologica Marea Moarta.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Optional se poate solicita supliment de demipensiune (cina bufet) sau pensiune completa (pranz si cina bufet). Hotelul are un restaurant bufet pentru micul dejun (07:00-10:30), pranz (in lunile de iarna, 12:30-14:30) si cina (18:30-21:30), restaurant A la carte asiatic deschis duminica-joi, la pranz si cina (12:30-23:00), restaurant A la carte asiatic deschis pentru cina (19:00-23:30), o taverna traditionala, bar principal (08:00-01:30) si un bar la piscina (10:00-19:00).

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, piscina interioara, sporturi nautice pe plaja, inchiriere biciclete, biliard, centru Spa, teren de tenis, centru fitness.

Site Web
http://www.theroyalapollonia.com/

Localizare
Hotelul de lux este situat pe malul marii, in apropierea orasului Limassol, la numai 5 km de situl arheologic Amathus. In apropiere se afla restaurante, baruri si magazine. Centrul Orasului Limassol este le 5 km, sanctuarul lui Apolla este la 18 km, iar aeroportul din Larnaca este la 77 km.