Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAPETANIOS ODYSSIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul renovat in iarna 2015/2016 este recomandat tuturor celor care doresc sa aibe acces usor la tot ce are Limassol de oferit. Situat la numai 100 m de plaja, hotelul este aproape de Gradina Zoologica, Muzeul de Arheologie si centrul vechi al orasului cu restaurante, taverne si baruri. Spa & Wellness

Centrul SPA are sauna si jacuzzi si ofera tratamente faciale, corporale, masaj cu pietre calde, ingrijirea unghiilor.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Optional se poate solicita supliment de demipensiune sau pensiune completa. Hotelul are 2 restaurante, un bar si un bar la piscina.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara cu jacuzzi incalzita iarna, spectacole seara (seara cipriota cu spectacol folcloric, seara internationala cu muzica live, inchiriere biciclete, darts, tenis de masa, centru Spa, centru fitness.

Localizare
Hotelul renovat in iarna 2015/2016 se afla la numai 100 m de plaja Limassol. Gradina zoologica este la 600 m de hotel, castelul medieval si muzeul din Limassol sunt la 2.5 km, iar aeroportul din Larnaca este la cca 70 km.

Website
http://www.kapetanioshotels.com/odysseia-hotel