Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Miramare Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Atlantica Miramare Beach este recomandat tinerilor si cuplurilor, se afla chiar langa plaja. Orasul Limassol se afla la 6 km de hotel, Paphos este la 70 km, Nicosia la 85 km. Zona de baruri si restaurante este aproape de hotel iar cea de shopping este la 3 km de hotel.


Puncte de interes: Amathus - 3 km, Kourion - 15 km, Castelul Limassol - 3 km, waterpark - 9 km, Orasul vechi Limassol - 3 km.


FACILITATI HOTEL: Recent renovat in 2010, hotelul de 4 etaje consta intr-o cladire principala si una secundara cu o capacitate totala de 280 camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, 2 lifturi, aer conditionat, 3 baruri, conexiune internet wireless gratuita, room service, spalatorie, 2 piscine exterioare modernce, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, tennis, biliard ( contra cost), darts, mese de tennis, fitness, centru SPA & wellness, sauna, jacuzzi, muzica live, baie de aburi, loc de joaca pentru copii, mini club pentru copii 4 -16 ani, babysitting, sala de jocuri electronice.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele dispun de: pat dublu sau 2 paturi twin, pat suplimentar, patut pentru copii ( la cerere, gratuit ), balcon, incalzire / aer conditionat, cana electrica, mini bar (contra cost), internet (gratuit), seif (contra cost), Tv cu ecran plat, baie cu cada, uscator de par. Unele camere au vedere la mare.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.