Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Sozer
este situat în faţa mării, în centrul de Kusadasi doar o scurtă plimbare de la restaurante şi baruri. Hotelul se afla situat la câteva minute de Kusadasi Beach și aproape de Kadinlar Denizi. Acest hotel se află în regiunea de Pamucak Beach si Ephesus.

Facilitati hotel:

Piscine (o piscina pentru copii), terasă pentru plajă, plajă publică în față, restaurant interior, restaurant, grădină Bar, Lobby bar, terasă Bar, Dart, foarte bine, tenis de masă, biliard, TV Hall, rețea de internet wireless accesibil din orice punct , serviciu de trezire, Lift, doctore , 24 de ore room service , serviciu de spălătorie / curățătorie chimică , seif , Sala de conferințe Sala, generator de energie, parcare auto.

Facilitati camere:
Hotelul dispune de 90 camere si 1 suite. Toate camerele au baie proprie, aer conditionat, uscator de par TV-satelit, telefon direct, balcon, room service 24 de ore, incalzire centrala, serviciu de trezire, acces la internet wireless.

Facilitati

Piscină
Wi-Fi
Parcare

Locatie