Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul Ramada Resort Kusadasi Golf este situat la 1 km de centrul orasului Kusadasi si la 80 km de Aeroportul Adnan Menderes.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de facilitati ca: restaurant a la carte cu specific italian, restaurant a la carte cu specific turcesc, 2 baruri, 6 piscine in aer liber, piscina pentru copii, tobogane de apa pentru adulti si pentru copii, piscina interioara, tenis de masa, biliard, centru fitness, sauna, masaj, baie turceasca, prosoape pe plaja si la piscina, teren de tenis, club pentru copii, rent a car, spalatorie, curatatorie chimica, internet cafe.

Facilitati camere:
Cele 442 de camere (repartizate in patru cladiri) sunt echipate cu aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, papuci, oglinda pentru machiaj, balcon, facilitati pentru ceai si cafea in camera, TV LCD, programe satelit, telefon, minibar, zona de relaxare, seif, room-service non-stop, internet Wi-Fi gratuit.
Curatenia in camere se face zilnic, prosoapele se schimba la fiecare 2 zile, iar lenjeriile se schimba la 3 zile.

Superior room (34 mp) are un pat matrimonial sau twin si o canapea extensibila.

Superior family room (69 mp) are un pat matrimonial si unul twin.

Junior family room (53 mp) are un pat matrimonial si o canapea extensibila.

Family room (71 mp) are un pat matrimonial, unul twin si o canapea extensibila.

Grand family room (127 mp) are 2 paturi matrimoniale, unul twin si o canapea extensibila.

King Suite (115 mp) are un pat matrimonial si unul twin.

In camerele superioare, superior family room si king suite au parchet, iar grand family si junior family - gresie.

Sport si relaxare:
Hotelul mai disune de amfiteatru, sala de jocuri, programe de animatie pentru adulti si copii cu spectacole internationale, petreceri cu Dj, spectacole tematice, muzica live, miniclub si loc de joaca pentru copii, sala Tv.
Servicii contra cost: tenis de masa, basket, teren de tensi si echipament, aerobic, pilates, centru fitness, animatie pe timpul zilei, show-uri cabaret, miniclub si spectacole copii, aqua park, jocuri la piscina, sauna, baie turceasca, darts, karaoke.
Servicii cu plata: telefon, fax, internet café, seif, nocturna teren de tenis, cursuri de tenis, cursuri de golf, masaj, magazine, servicii de curataorie, servicii medicale, jocuri electronice, inchiriere masini, biliar, sporturi nautice.

Centrul Spa (contra cost): baie turceasca, tratamente Spa, sauna, baie de aburi, masaj, coafor, salon de cosmetica.
Fara plata: tenis de masa, basket, teren de tensi si echipament, aerobic, pilates, centru fitness, animatie pe timpul zilei, show-uri cabaret, miniclub si spectacole copii, aqua park, jocuri la piscina, sauna, baie turceasca, darts, karaoke.

Cu plata: telefon, fax, internet café, seif, nocturna teren de tenis, cursuri de tenis, cursuri de golf, masaj, magazine, servicii de curataorie, servicii medicale, jocuri electronice, inchiriere masini, biliar, sporturi nautice.

Facilitati copii:
Copiii se pot distra la cele doua piscine din aqua park si in clubul pe care hotelul le pune la dispozitia lor sau la evenimentele si spectacolele organizate pentru ei.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi

Locatie