Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PINE BAY HOLIDAY RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Pine Bay Holiday Resort este situat la 65 km de aeroportul orasului Izmir, la 6 km de centrul orasului Kusadasi, la 18 km de cetatea antica Efes, pe malul marii.
Construit în 1993, are suprafata totala de 421000 mp. Este alcatuit dintr-un corp principal de 4 etaje, Main building, (90% cu vedere partiala la mare) si 78 de corpuri de 2 etaje, Superior bungalow (45% din camere cu vedere la mare).

Facilitati camere: Uscator de par, telefon, radio, frigider, minibar, TV (prin satelit), terasă, balcon, duș, cadă, servicii de cameră, aer condiționat, controlată la nivel central, seif, în cameră.

Tipuri de camere:

Standard Room:
Dispun de baie cu cada, telefon, uscator de par, radio, mocheta, minibar, seif digital (gratuit), balcon, room service 24 h cu plata (doar pentru camerele din hotel), TV satelit, internet, aer conditionat centralizat. Toate camerele au vedere la mare sau la gradina.
Club Room:
Sunt camere cu o suprafata de 30, 20 mp sunt pozitionate in gradina , dotate cu baie cu dus, aer conditionat centralizat, TV satelit, seif, minibar, uscator de par, gresie, terasa sau balcon, capacitatea maxima 3 adulti + 1 copil. Majoritatea au vedere la mare.

Club Family Room:
Sunt camere cu o suprafata de 49 m2, un mic living cu un pat sau un fotoliu, 2 dormitoare (unul cu doua paturi twin si unul cu pat matrimonial), 2 bai – una cu cada si alta cu dus, wc, uscator de par, gresie pe jos, TV în fiecare camera, aer conditionat individual, minibar, telefon si balcon.

Facilitati hotel: Baie turcească, Saună, baie de aburi, Jakuzzi, masaj, Frizerie, Boutique, piata, doctore, curățătorie chimică, spălătorie, TV Hall, sală de jocuri (cărți), sală de jocuri (jocuri video), biliard, Disco, / de tenis, proiector de tenis, tenis Echipamente, minifotbal, tenis de masă, volei pe plaja, baschet, centru de fitness, aerobic, gimnastică acvatică, windsurfing, banana, parașutiști, Jet Ski, Pedalo, Yelkenli Bot, Canoe, Scufundări, schi de apă.

Relaxare (gratuit): Sauna, baie turceasca, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, baschet, 5 terenuri de tenis cu suprafata dura, inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, program de animatie, discoteca (contra cost), sporturi acvatice fara motor, internet wireless (in lobby).
Plaja:
Plaja - privata ingusta cu 3 tipuri: nisip, pietris si ponton, avand o lungime de 1. 200 m, premiata BLUE FLAG;
Piscine - 3 piscine exterioare si 1 piscina interioara, 4 piscine pentru copii. Aquapark cu 5 tobogae pentru adulti si tobogane pentru copii.
Aquapark – deschis intre orele 10:00-12:00 si 14:30-16:30, inchis de la 12:30-14:30.
Sezlonguri si umbrele gratuite atat pe plaja cat si la piscina, prosoapele se dau cu depozit.

Contra cost: Masaj, biliard, sporturi acvatice cu motor, internet : cafe.

Copii: Meniu special, piscina, loc de joaca, mini-club (5 :12 ani), babysitter (la cerere, contra cost).

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie