Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA SENTIDO MARINA SUITES


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare hotel :
Hotel Paloma Sentido Marina Suites se află la numai 200 m de plaja publică. Sentido Marina Suites se află la numai 20 km de orașul grecesc antic Efes și la 25 km de lăcașul Meryem ana. Aeroportul Izmir Adnan Menderes este situat la 1 oră de mers cu maşina.

Facilitati camere:
Fiecare unitate de cazare de la Sentido Marina Suites are un decor simplu. Unele oferă și balcon.

Tipuri camere:
Suites with pool or garden view
- sunt camere cu suprafata de 41mp cu vedere la piscina sau gradina cu o capacitate maxima de 3 persoane, sunt formate din dormitor si living cu 2 canapele. Facilitati camere: includ TV prin satelit, telefon, seif, aer condiționat, uscător de păr, halate de baie și papuci, baie cu cada de baie sau duș cu balcon cu vedere la zona de piscină, cascadă sau la grădina atractivă. Suitele pot fi rezervate de asemenea pentru single use.

Junior suite with pool or garden view
- sunt camere cu suprafata de 22mp, cu vedere la piscina sau gradina la parter. Facilitati camere: includ TV prin satelit, telefon, seif, aer condiționat, uscător de păr, halate de baie și papuci, baie cu dus.

Executive Suite with pool view

- sunt camere cu suprafata de 41mp cu vedere la piscina , sunt formate dintr-un pat dublu si o zona de living.
Facilitati camere: includ TV prin satelit, telefon, seif, aer condiționat, uscător de păr, halate de baie și papuci, minibar si baie cu dus. In plus, exista facilitati de cafea/ ceai.

Executive Suite with sea view
- sunt camere cu suprafata de 54mp cu vedere la mare, sunt formate dintr-un pat dublu si o zona de living. Facilitati camere: includ TV prin satelit, telefon, seif, aer condiționat, uscător de păr, halate de baie și papuci, minibar si baie cu dus. In plus, exista facilitati de cafea/ ceai.

Executive Suite with sea view and terrace
- sunt camere cu suprafata de 40mp cu vedere la mare, sunt formate dintr-un pat dublu si o zona de living. Facilitati camere: includ TV prin satelit, telefon, seif, aer condiționat, uscător de păr, halate de baie și papuci, minibar si baie cu dus. In plus, exista facilitati de cafea/ ceai. In plus, camerele au o terasa cu 2 sezlonguri si o masa pentru 2 persoane.

Facilitati hotel:
Proprietatea a fost complet renovată în 2014 și oferă Wi-Fi gratuit și suite cu aer condiționat, zonă de relaxare și TV prin satelit.
Restaurantul principal este specializat atât în bucătăria locală, cât și cea internațională, servind mic dejun tip bufet şi cină à la carte. Bistroul oferă mic dejun târziu, prânz şi gustări. De asemenea, puteți savura produse de patiserie, cafea şi ceai în café-barul Dream. Zona piscinei include piscină pentru copii și este ideală pentru relaxare. Recepția de la Sentido Marina Suites are program nonstop.
În apropiere aveți la dispoziție parcare publică gratuită.

Facilitati

Piscină
Wi-Fi
Parcare

Locatie