Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LE BLEU HOTEL & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Le Bleu Hotel & Resort Kusadasi (ex Noa Hotel Kusadasi Beach Club) se afla la 3 km de centrul orasului in care regasim numeroase restaurante, magazine si cluburi de noapte. Aeroportul Izmir Adnan Menderes este localizat la 70 km de acest hotel, iar hotelul oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.

Facilitati hotel:
Le Bleu Hotel & Resort Kusadasi (ex Noa Hotel Kusadasi Beach Club) pune la dispozitia turistilor sai restaurante a la carte si tip bufet. Localul a la carte Ristorente Le Blue prepara mancaruri italienesti, iar fructe de mare puteti savura la restaurantul Lipari Fish. Ofera, de asemenea, mic dejun tarziu, gustari si inghetata, ceai si prajituri sau fursecuri, deasemenea gustari de noapte. Barurile hotelului, printre care barul de la piscina,barul de relaxare, barul din hol si bar-restaurantul ofera bauturi pe tot parcursul zilei.
Oaspetii hotelului se pot relaxa facand bai de soare pe sezlongurile de pe plaja sau in centrul spa .

Facilitati camere:
Camerele au un design elegant si confera un aspect placut. Toate ofera aer conditionat, minifrigider aprovizionat cu sticle de apa si TV LCD cu satelit.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie