Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLORA GARDEN EPHESUS HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul Flora Garden Ephesus situat la malul mării, este un hotel nou ce se deschide in 2016 si se afla in Kusadasi, pe plaja Davutlar Love Beach, la umbra copacilor de eucalipt.
Centrul oraşului Kusadası este la 15 km de proprietate, iar oraşul Efes se află la 35 km. Proprietatea este la 40 km de Casa Fecioarei Maria. Aeroportul Izmir Adnan Menderes este la 92 km, iar Aeroportul Milas-Bodrum se află la 112 km de hotel.

Complexul este format dintr-o cladire principala si o anexa. Cladirea principala este deservita de 2 lifturi.

Facilitati hotel:
Hotelul are o plajă cu nisip privată, certificată cu steag albastru şi amenajată cu şezlonguri, umbrele de soare şi prosoape gratuite. Hotelul asigură o piscină interioară şi o piscină în aer liber, un centru de fitness, un teren de tenis şi o saună. De asemenea, oferă un club pentru copii, un loc de joacă şi o piscină pentru copii.
Restaurantul serveşte bufete pentru mic dejun, prânz şi cină. Hotelul oferă servicii all inclusive pentru toate mesele şi băuturi alcoolice şi nealcoolice locale. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul à la carte, cu rezervare prealabilă.

Copiii intre 0 si 6 ani beneficiaza de gratuitate.

Facilitati camere:
Camerele hotelului Flora Garden Ephesus Kusadası au parchet sau mochetă, WiFi gratuit, TV cu ecran plat, aer condiţionat şi minibar. Unele camere se bucură de vedere la mare. Toţi oaspeţii vor primi gratuit un platou cu fructe şi vin. Băuturile răcoritoare din minibar sunt gratuite.

Tipuri de camere:
Standard Rooms:

- camere situate in Garden Building au vedere land-view cu un design stilat cu pat matrimonial sau cu 2 paturi separate, balcon. (capacitate maxima de cazare 3 persoane). Toate camerele sunt Non-Smoking Rooms.

Deluxe Sea View Rooms:
- camere situate in Flora Building au vedere la mare, au un pat matrimonial, balcon, dimensiunea camerei fiind de 29 m².

Land View Family Rooms:
- camere situate in Flora Builduing au vedere land-view, balcon, sunt proiectate precum Family Suites cu 2 dormitoare si o baie, sunt destinate familiilor cu copii, in componenta camerelor intra un pat matrimonial si 2 canapele tip pat separate, dimensiunea camerelor este de 38 m² si 45 m².

Partial Sea View Family Rooms:
- camere situate in Flora Builduing au vedere partial la mare, balcon, sunt proiectate precum Family Suites cu 2 dormitoare si o baie, sunt destinate familiilor cu copii, in componenta camerelor intra un pat matrimonial si 2 canapele tip pat separate, dimensiunea camerelor este de 38 m² si 45 m².

Swim-Up Pool Rooms:
- camere situate in Flora Building au un pat matrimonial, balcon, dimensiunea camerei fiind de 23 m² cu sezlonguri si umbrela. Camerele Swim-up Pool Rooms sunt cu acces direct din terasa camerei la piscina semi-privata, camerele de acest tip folosesc piscina comuna. *** Doar persoanele peste 18 ani au acces in acest tip de camera.

Suites Rooms:
Aceste tipuri de camera se impart in subtipuri:
- Dublex King Suit: sunt localizate in Flora Building si au o suprafata de 90 m². Destinat familiilor sau sejururilor pe perioade lungi, aceste camere sunt impartite in zona de living si o bucatarie open-space. Camere limitate cu vedere la mare.

- Roof Connect Suit: sunt compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial si o zona de living, au balcon si sunt echipate cu o canapea, baie si au de asemenea o usa care separa dormitorul de restul incaperii.

- Roof Junior Suit: sunt situate in Flora Building unde exista 2 paturi separate, o canapea si un balcon mare, suprafata camerei fiind de 32m².

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Loc de joaca pentru copii

Locatie