Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Carina este administrat de o familie şi se află în mijlocul unor grădini amenajate, cu vedere la plaja din Kuşadası. Hotelul a fost proiectat în stil mediteranean cu un decor rustic și istoric, cu o vedere impresionanta spre Marea Egee.

Descriere:

O afacere de familie, un hotel cochet, situat in mijlocul unei gradini frumos amenajate, seara va veti delecta cu muzica veche turceasca si spectacole de jazz. O locatie linistita, cu o incantatoare vedere panoramica catre plaja orasului Kusadasi.

Localizare:

Centrul statiunii Kusadasi, cu baruri pline de viata si numeroase magazine se afla la mai putin de 1 km de hotel, iar pana la Jade Beach Club sunt doar 300 de metri.

Facilitati hotel:

Oaspetii hotelului Carina au la dispozitie un restaurant cu preparate internationale si specialitati locale, un bar in aer liber, o piscina exterioara cu terasa, dotata cu sezlonguri, umbrele si prosoape, WIFI gratuit.

Facilitati camere:

Camerele au stiluri diferite, unele fiind simple si moderne, altele decorate cu mobilier de epoca, dar toate ofera aceleasi dotari: aer conditionat, telefon, televizor cu ecran plat si canale prin cablu, cana fierbator pentru prepararea cafelei si a ceaiului, seif, frigider, baie cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, papuci de casa si uscator de par, terasa sau balcon.

 

Locatie