Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA FANTASY HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul Aqua Fantasy Resort este situat la 80 km de aeroportul orasului Izmir, la 140 km de aeroportul orasului Bodrum, la 10 km de Kusadasi, la 8 km de localitatea Selcuk.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: 5 restaurante a la carte (turcesc, chinezesc, italian, pescaresc, doar unul din cele 4 este gratuit pe sejur; steak-house - contra cost), 13 baruri, 4 piscine exterioare, 2 piscine interioare, aqua park cu 26 tobogane de apa, parcare, rent-a-car, magazine, cinema, schimb valutar, coafor, medic (contra cost), spalatorie, internet-cafe

Plaja:
Plaja - privata, lata si lunga de 400 de m, cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si saltelutele sunt gratuite la Aquapark, pe plaja si la piscine.

Complexul dispune de unul dintre cele mai mari aqua parcuri din Turcia, avand o capacitate de maxim 4000 persoane/zi.

Facilitati cazare: Hotelul a fost construit in anul 2006 si are o suprafata de 200 000 mp, dispunand de 868 de camere in 2 cladiri:

Cladirea World dispune de 506 camere distruibuite dupa cum urmeaza:
130 camere duble (29 mp); 322 camere family (35 mp); 8 family suite (49 mp) ; 36 camere de lux (32 mp); 4 grand suite (47 mp ); 4 suite pentru luna de miere (72 mp); 2 king suite (79 mp).

Cladirea Club dispune de 362 de camere distruibuite dupa cum urmeaza:
110 camere duble (25 mp); 102 camere family (32 mp); 148 family suite (37 mp ); 2 vile.

Repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitate.

Club Room (25 m²) - 1 pat dublu si 1 pat single, gresie, aer conditionat individual, balcon,TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wirelless (cu plata). Au vedere la piscina sau gradina.

World Room (29 m²) - 1 pat dublu, un pat single, balcon, mocheta, aer conditionat central, TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata). Au vedere la piscina, gradina sau vedere la mare

Superior room 1 pat dublu si 1 pat single, gresie sau mocheta, aer conditionat individual sau centralizat, balcon,TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wirelless (cu plata). Au vedere la piscina sau gradina.

Club Family Room (32 m²) - 1 pat dublu, 1 pat single, 1 canapea extensibila, gresie sau mocheta, aer conditionat individual sau centralizat, balcon, TV satelit, minibar (cu plata), seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata). Au vedere la piscina sau gradina

Family World Room (35 m²) - 1 pat dublu, 1 pat single si 1 canapea extensibila sau 1 pat dublu si 2 canapele extensibile sau 1 pat dublu si 2 paturi single, aer conditionat central, mocheta, balcon, TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata). Au vedere la piscina, gradina sau vedere la mare.

Club Family Suite Room (37 m²) - 2 dormitoare separate, 1 pat dublu si 2 paturi single sau 1 pat dublu si 1 pat single cu o canapea, balcon, aer conditionat individual sau centralizat, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata). Au vedere la piscina, gradina sau vedere la mare (Repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati)

Minibarul este contra cost pentru toate tipurile de camere. Atentie! Acesta este blocat, deblocarea lui se face doar de la receptia hotelului. Orice plangere legata de factura de la minibar trebuie depusa la receptie pana la ora 24:00.

Facilitati hotel:
Dispune de parcare, sali de conferinta, sauna, baia turceasca si baia de aburi (gratuit doar pentru oaspetii cazati in camerele CLUB), bauturile din import si fresh - urile, baia turceasca si baia de aburi (cu plata doar pentru oaspetii cazati in camerele WORLD), internet cafe, inchirieri de masini, servicii medicale, internet WI - Fi in camere si receptia hotelului, telefon.

Piscine:
Se gasesc 6 piscine dintre care 4 exterioare si 2 interioare. Toate piscinele din complex au sectione pentru copii. Piscina interioara din complexul World are un mini aquapark.

Aquapark:
Hotelul are 30 de tobogane si o capacitate de 4000 de pax. Intrarea este gratuita pentru oaspetii hotelului intre 10:30 - 18:00. Toate bauturile si preparatele culinare sunt contra cost. Oaspetii hotelului trebuie sa foloseasca cartea de credit (limita 300 lire turcesti; consumatia care depaseste aceasta limita se plateste cash) pe care o primesc la receptie la check - in.

Activitati gratuite:

Aquapark, fitness center, miniclub (4 - 12 ani), junior club (13 - 16 ani), darts, fotbal, basket, volei, canoe, hidrobicicleta, minigolf, tir cu arcul, boccia, tenis, tenis de masa, windsurf cu licenta, programe de animatie pe timpul zilei si seara, karaoke, aerobic, jocuri la piscine, petreceri in gradina si la piscina, spectacole musicale si de varietati, seri turcesti si dans din buric, cinema si muzica live.

Activitati contra cost:
Sala de jocuri, bowling, billiard, calarie, scufundari, sporturi de apa, echipametul de tenis si nocturna.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pentru copii
Parcare

Locatie