Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WOW KREMLIN PALACE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Wow Kremlin Palace este situat pe plajă, la 20 km de aeroportul Antalya și la 25 km de centrul orașului Antalya. Hotelul se află lângă Wow Kremlin Topkapi, ale căror facilități sunt comune pe timpul zilei.

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, balcon, TV prin satelit, telefon, aer condiționat centralizat, internet Wi-fi (contra cost), mini bar, room service (contra cost), seif (gratuit).

Facilitati pentru copii
Hotelul oferă următoarele facilități pentru copii: mini club, piscină pentru copii (acoperită și în aer liber), baby sitter (contra cost).

Facilitati hotel
Hotelul dispune de un restaurant principal, 5 restaurante a la carte (cu specific mexican, italian, pescăresc, turcesc și sushi – gratuit, o dată pe săptămână cu rezervare prealabilă), 7 baruri, cafenea, discotecă, piscină exterioară, Aqua Park cu tobogane (4 pentru adulti și 3 pentru copii), o piscină acoperită, spălătorie (contra cost), 10 săli de conferințe, Wi-fi gratuit în lobby.

Sport si agrement
Hotelul oferă servicii gratuite de divertisment și agrement, precum: baie turcească, saună, sporturi nautice, fitness, animație, tenis, squash, biliard, bowling, volei, iar contra cost: masaj, salon de înfrumusetare, solar, coafor, școala de scufundări.

Plaja
Hotelul deține plajă proprie cu șezlonguri gratuite.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie