Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SWANDOR HOTELS & RESORT TOPKAPI PALACE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Situat pe plaja Lara din zona Kundu, acest hotel oferă piscine în interior şi în aer liber, precum şi un hamam. Proprietatea pune la dispoziţia oaspeţilor acces gratuit la internet WiFi şi camere cu minibar şi TV prin satelit.

Toate camerele şi suitele de la Swandor Topkapi Palace au aer condiţionat, seif, telefon şi o baie privată cu cadă şi uscător de păr. Sunt disponibile şi camere pentru oaspeţi cu mobilitate redusă.

Restaurantele Kösem Sultan, La Gondola şi Marine servesc preparate din bucătăriile mediteraneană, turcească şi italiană. De asemenea, oaspeţii pot savura cocktailuri la barul cu pian Begüm.

WOW Topkapi oferă un centru de fitness şi facilităţi sportive precum baschet, minifotbal şi volei pe plajă. Sunt disponibile servicii de masaj şi un loc de joacă pentru copii. Oaspeţii pot beneficia de terenuri de tenis şi de echipament de tenis, la un cost suplimentar.

Seara, amfiteatrul hotelului găzduieşte programe tematice de divertisment live. În plus, oaspeţii pot asculta muzică, pot dansa şi pot savura băuturi la Kubbe Bar & Discotheque.

Hotelul WOW Topkapi Palace se află la 20 km de Aeroportul Antalya. La proprietate este disponibilă o parcare privată gratuită.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi

Locatie