Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADALYA ELITE RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Adalya Elite a fost inaugurat in mai 2016 si a fost construit pe o suprafata de 45.000m2. Hotelul este situat la 10km de aeroport si 15km de centrul orasului Antalya.

Spa & Wellness
Pentru o relaxare deplina clientii pot alege sa mearga la baia turceasca, sauna sau sa opteze pentru un masaj de calitate (contra-cost)

Drinks & Food
Clientii vor servi cele mai desavarsite mancaruri cu specific local si international in cadrul restaurantului principal sau in restaurantele a-la-carte (italian, mexican, asiatic, pescaresc). De asemenea oaspetii se pot racori cu bauturi non-alcoolice si alcoolice la barurile resortului.

Sport & Divertisment
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai sala de fitness, biliard (contra-cost), tenis de masa, parc de amuzament, aerobic, gimnastica in apa, tricicleta de apa, canoe si sporturi de apa motorizate (contra-cost). De asemenea clientii se pot bucura de discoteca, volei pe plaja, spectacole profesioniste, competitii, turnamente, muzica live.


Site web
http://www.adalyahotels.com/2/index.html

Facilitati

Piscină
Centru Fitness

Locatie