Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNNY CASTLE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: un hotel nou situat in satul Kranevo, la 4 km sud de Albena si la 5 km nord de Nisipurile de Aur. Balchik este la 15 km distanta iar aeroportul Varna la 30 de km. Hotelul este pe plaja.

CAPACITATE: 62 de camere toate cu vedere la mare distribuite in : 5 apartamente, 2 suite si 55 de camera duble.

FACILITATI HOTEL:restaurant cu terasa ( vedere la mare ), loc de joaca pentru copii, lobby bar, sky bar, barbeque, room service 24 ore, spalatorie si curatatorie, patut pentru copii, umbrelute si sezlonguri la piscine si la plaja, piscine exterioara pentru adulti si copii, centru SPA cu piscine interioara, Jacuzzi, baie de aburi, baie turceasca, sauna, dusuri soc/ de Aventura, zona de relaxare, sala de fitness.

FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt echipate cu aer conditionat, TV LCD, acces internet wi fi gratuit, telefon in camera si in baie, mini bar, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par si halate de baie. Camerele duble au in jur de 25 mp, apartamentele au in jur de 45 -50 mp iar suitele au 35 mp.