Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balneo and Spa Hotel Therma Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Therma Palace este un complex de 5* din Kranevo ce surprinde printr-un design unicat si este situat la 300 de metri de plaja, 600 metri de centrul orasului, 5 km de Nisipurile de Aur, 14 km de Balcic si 25 km de centrul Varna.


CONSTRUCTIE
Therma Palace Balneohotel a fost construit in 2014 si este reprezentat printr-o cladire de 5 etaje si 43 de camere, o camera pentru persoane cu dizabilitati si acces pentru aceasta categorie.



FACILITATI HOTEL
Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai o gama variata de facilitati, printre care se numara: lobby bar, bar, restaurant a la carte, restaurant bufet, pool bar, piscina exterioara, acces internet in locurile publice, sala de conferinta, serviciu de curatatorie si spalatorie (contra cost), spa si centru wellness (contra cost), masaj (contra cost), sala de fitness, sauna, baie turceasca (contra cost), tenis de masa, biliard (contra cost), spatiu de joaca pentru copii, parcare (gratis, in limita locurilor disponibile).
Plaja privata - Vanilla Beach - este nisipoasa iar intrarea in apa este lina - sezlonguri si umbrelute gratuite pentru turistii hotelului, exista si o masinuta electrica care duce turistii in zona VIP Vanilla beach.

FACILITATI CAMERE: Camerele duble / twin au in jur de 36 de metri petrati, vedere la mare, pat dublu / 2 paturi twin, sofa / fotoliu extensibil, garderoba, TV LCD, mini bar, seif, oglinda, aer conditionat centralizat, telefon, acces la internet, baie cu cada si uscator de par, balcon cu masuta si scaune, halite si papuci de baie. Maxim de cazare 2 adulti + 1 copil / 3 adulti. Studiou-urile au in jur de 56 mp, pat dublu - aceleasi facilitate ca si camerle duble. Apartamentele standard au in jur de 47 mp, vedere panoramica la mare, living si bucatarie cu masuta si 4 scaune, sofa, TV LCD, dormitor cu pat dublu, maxim de cazare 2 adulti + 2 copii / 3 adulti, in timp ce apartamentele de lux au in jur de 72 mp, vedere panoramica la mare, bucatarie si 2 dormitoare separate.