Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PEACE LAGUNA RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Peace Laguna Resort and Spa se află în zona Ao Nang din Krabi, la aproximativ 300 m de plaja Aonang. Aeroportul International Krabi se afla la o distanta de aproximativ 18 km.

Facilitati: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o parcare gratuită, 3 piscine şi un restaurant. Hotelul are un centru de fitness, un centru de afaceri şi o bibliotecă. Oaspeţii pot beneficia de servicii de masaj la spa.În fiecare cameră există aer condiţionat, TV prin satelit, seif personal şi minibar. Camerele au baie privată cu o cadă şi facilităţi de duş. Se oferă room service.

Servicii: Restaurantul “Lagoon Restaurant” serveste oaspetilor sai preparate din bucataria Indiana, chinezeasca, asiatica, international si europeana. Hotelul are si un centru de fitness, un centru de afaceri şi o bibliotecă. Oaspeţii pot beneficia de servicii de masaj la spa. Restaurantul hotelului serveşte preparate thailandeze şi internaţionale.