Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Krabi Cha-Da Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Acest complex este situat central în Ao Nang, la poalele dealului. Oferă unități de cazare elegante, cu vedere uimitoare la Marea Andaman sau la peisajul tropical luxuriant. Are opțiuni de luat masa, sală de gimnastică și piscină în aer liber. Toate camerele includ WiFi gratuit.

CAMERE: Camerele spațioase de la Krabi Cha-Da Resort sunt decorate într-un amestec de stil thailandez și chinez, cu scheme de culori vibrante. Oferă podea din lemn, precum și balcon sau terasă privată.

Dacă oaspeţii sunt interesaţi de vizitarea mai multor insule sau vor să meargă într-o excursie de scufundări, pot lua legătura cu biroul de turism. Personalul prietenos poate organiza excursii, activități și transport pentru oaspeţi.

Puteți lua masa la Jinda Coffee House, unde vă puteți bucura de preparate asiatice autentice și arome internaționale sau puteți merge la barul de pe acoperișul proprietății Krabi Cha-Da. Puteți admira apusul soarelui în timp ce vă bucurați de o cină cu lumânări și de cocteiluri sub cerul înstelat. Petreceti o vacant aminunata in Thailanda, Krabi.