Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROSELAND HOTEL

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 7,5/10 - Booking.com Hotelul Roseland se afla intr-o zona linistita din Marmari, din nordul insulei Kos, la 5 minute de mers pe jos de plaja. Este situat la doar 14 km de orasul si portul Kos, la 3 km de Tigaki si la 11 km de aeroportul international Kos. Recomandat pentru familii cu copii sau cupluri.Localizare:
Hotelul Roseland se afla in zona Marmari din insula Kos. Este situat la doar 14 km de orasul si portul Kos, 600 m de plaja si la 9 km de aeroportul international Kos. Cel mai apropiat magazin si bar se afla la 350 m. Autobuzul ce duce spre statiunea Tigaki este la 80 m distanta de hotel.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de o piscina, terasa pentru plaja, tenis de masa, billiard. Se organizeaza petreceri la piscina, Cocktail-uri, seri grecesti, diverse intreceri, cursuri si seminarii despre limba si cultura greaca, cursuri de dans grecesc.

Drinks&Food
Restaurantul hotelului ofera atat cina cat si micul dejun in stil bufet, iar pentru bauturi racoritoare va sta la dispozitie barul de la piscine.