Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superb 9/10 Booking.com Hotel Platanista 4* este situat in statiunea Psalidi. Se afla intr-o intr-o locatie linistita la o distanta de 3 km de centrul orasului Kos, la 150 m plaja si 28 km de aeroport. Hotelul dispune de 2 piscine mari , spatii de cazare confortabile si elegante., teren de tenis, mini-golf. Tavernele traditionale din apropiere ofera o viata de noapte animata. La cativa pasi se afla statia de autobuz, care ofera acces rapid la centrul orasului Kos. Este recomandat pentru cupluri sau familii cu copii care doresc cazare intr-un hotel de statiune, la malul marii dar sa fie aproape de oras. *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Locatie:
Hotel premiat, situat in statiunea Psalidi, la o distanta de 3 km de centrul orasului Kos, la 150 m plaja, 28 km de aeroport. Recomandat pentru cupluri sau familii cu copii care doresc cazare intr-un hotel de statiune, la malul marii dar sa fie aproape de oras.