Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZENA RESORT HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Zena Resort Hotel este o destinatie de vacanta perfecta pentru cei care doresc sa se bucure de mare si plaja, dar si sa se distreze si sa se bucure de viata. Localizare
Hotelul se afla la 55 de km fata de aeroportul din Antalya si la numai 5 km de orasul Kemer.

Facilitati camere
Cele 178 camere se bucura de un design atragator si creativ, fiind spatioase si confortabile, dotate cu mini-bar, telefon, TV, aer conditionat, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de 4 restaurante, 6 baruri, piscine exterioare cu tobogane, coafor, centru SPA, galerie comerciala, servicii de rent a car si schimb valutar.

Activitati/Divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor numeroase activitati, si anume: Gratuit: sauna, baie turceasca, sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, tir cu arcul, darts, tenis de masa, boccia, mini-fotbal, programe de animatie, muzica live (de 2 ori pe saptamana), discoteca, Wi-Fi (in lobby). Contra cost: masaj, biliard, jocuri video, cursuri diving, sporturi acvatice, internet-cafe, bufet, piscina, loc de joaca, mini-club (4–12 ani), baby-sitter (contra cost, cu rezervare).

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Lift
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Acces internet
Fitness
Camera pentru bagaje
Asistenta medicala
Recepție 24h
Camere nefumători