Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest complex este situat pe coasta Kemer şi oferă plajă privată cu nisip şi debarcader. Proprietatea este înconjurată de o grădină cu verdeaţă şi include piscine în aer liber, centru de fitness şi o baie turcească.

Ulusoy Kemer Holiday Club vă pune la dispoziţie camere luminoase, cu aer condiţionat, frigider şi TV prin satelit. Toate au balcon cu vedere la grădină.

Pentru micul dejun, prânz şi cină se servesc preparate din bucătăria turcească şi internaţională sub forma unui bufet deschis. Restaurantul include zone pentru luat masa în interior şi în aer liber. De asemenea, hotelul oferă 3 baruri, cu băuturi şi gustări.

Hotelul pune la dispoziție un parc acvatic, cu piscină în aer liber cu tobogan de apă. Puteţi folosi, de asemenea, terenul de tenis şi sauna, sau puteţi juca volei. Echipa de divertisment organizează activităţi distractive în timpul zilei.

Centrul oraşului Kemer se află la 9 km de Ulusoy Kemer Holiday Club. Aeroportul Antalya este situat la 85 km.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie