Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotel Rixos Beldibi (ex Turkiz Beldibi) este situat la 40 km de aeroportul din Antalya, la 20 km de Kemer, în localitatea Beldibi, pe plaja. Hotelul a fost construit în 2002, suprafata totala de 40000 mp, ultima renovare a fost facuta în 2014.

Cazare: Hotelul este format dintr-o cladire de 5 etaje (40% din camere au vedere la mare):

- 113 standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 2 pers.+1 infant, 33 m2);

- 62 deluxe room cu o camera (dormitor si zona de living, max. 2+2 pers., 65 m2);

- 10 family suite cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, 2 bai, 2 TV, max. 5 pers., 78 m2);

- 1 king suite cu 3 camere (living, 2 dormitoare cu usa, 2 bai, terasa cu vedere la mare, max. 6 pers., 232 m2);

- 1 presidential suite cu 5 camere (living, 4 dormitoare cu usa, 5 bai, 2 saune, terasa (156 m2), max. 10 pers., 425 m2).

Toate camerele au baie proprie cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, linie telefonica directa, mini bar realimentat zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere, seif, mocheta, LCDTV prin satelit, conexiune WI-FI la internet (clasica), balcon.

Facilitati hotel: 1 restaurant principal, 4 restaurante a la carte (peste, barbeque, italian, sushi), snack restaurant( piscina), baruri, terase, bar la piscina, bar la plaja, patiserie, piscina exterioara, piscina exterioara pentru copii, piscina interioara, miniclub pentru copii, programe de animatie pentru copii, discoteca, terenuri de tenis, tenis de masa, mini golf, beach volleyball, badminton, biliard, aerobic, step, yoga, kangoo, pilates, sporturi de apa, centru spa, centru fitness, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, internet WiFi, seif, boutique, market.

Servicii cu plata: masaje si terapii in centrul Spa&Wellness, internet cafe, minifotbal, biliard, sporturile de apa monitorizate, servicii medicale, babysiter, market, rezervarile la restaurantele a la carte italian si sushi, echpamentul de tenis( rachetele si mingile), room service(exceptie presidential suite).

Plaja privata cu pietricele la o distanta de 275 m, sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Alte informatii: - bauturile alcoolice nu se servesc persoanelor sub 18 ani; - toate bauturile se servesc la pahar,nu la sticla; - fumatul este interzis in interiorul hotelului; - in restaurante, tinuta este obligatorie; - animalele de companie nu sunt permise - se ofera transfer gratuit 24h la renumitul Rixos Sungate.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie