Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDER RESORT HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Meder Resort are o suprafata de 11000 m2 si este situat la numai 400 m de plaja, 50 km de aeroportul Antalya si 45 km de orasul Antalya.

Cazare
Hotelul dispune de un numar de 228 camere, dintre care 193 camere standard, 20 de camere cu usa de conexiune intre ele, 12 camere suite si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu mocheta, aer conditionat centralizat, telefon direct, TV satelit, canale muzicale, seif, minibar si balcon, tapet si mocheta. Baile din camere sunt dotate cu oglinda, cada, dus, toaleta. Toate camerele au sistem de inchidere cu cartela.

Facilitati
Restaurant principal, restaurante A la Carte Lobby Bar, Pool Bar si Vitamin Bar. Centru spa, sali de conferinta, piscina, centru de sanatate, baie turceasca, sauna, centru de fitness, piscina interioara, mini club si spectacole de animatie. Asistenta medicala, internet, sala de jocuri, spalatorie, room service, discoteca interioara, jacuzzi, masaj, seif, nocturna pentru teren de tenis, echipament de tenis, telefon si fax sunt contra cost.

Plaja
Plaje este privata; sezlongurile si umbrelele sunt fara plata.

Sporturi
Biliard, scoala de scufundari, tenis de camp, sporturi de apa.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie