Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAXX ROYAL KEMER RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotel Maxx Royal Kemer este situat pe plaja, situat intre 2 golfuri, 60km fata de aeroportul din Antalya, 6 km fata de centrul orasului Kemer.

Facilitati camere: Hotel Maxx Royal Kemer este un hotel nou care se va deschide in 01.06.2014; Cu o suprafata totala de 160.000 mp, hotelul dispune in total de 291 suite:
Suite Land View: situat in corpul principal, cu o suprafat de 100mp, format din 1 dormitor, dressing, baie cu dus si Jacuzzi, zona de living, balcon (3 adulti + 1 copil + 1 infant).

Suite Garden View: situat in corpul principal, cu o suprafat de 100mp, cu vedere la gradina, format din 1 dormitor, dressing, baie cu dus si Jacuzzi, zona de living, balcon (3 adulti + 1 copil + 1 infant). Suite Sea View: situat in corpul principal, cu o suprafat de 100mp, cu vedere la mare, format din 1 dormitor, dressing, baie cu dus si Jacuzzi, zona de living, balcon (3 adulti + 1 copil + 1 infant).

Royal Residence Family Garden View: situat in cladirea cu apartamente, cu o suprafata de 175 mp, cu vedere la gradina, 1 living, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 2 toalete cu WC, baie cu dus, terasa si Jacuzzi pe terasa (6 persoane+ 1 infant).

Royal Residence Family Sea View: situat in cladirea cu apartamente, cu o suprafata de 175 mp, cu vedere la mare, 1 living, dressing, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi) 2 toalete cu WC, baie cu dus, terasa si Jacuzzi pe terasa (6 persoane+ 1 infant).

Maxx Laguna Villa 1: Vila privata, cu vedere la piscina si acces direct la piscina de pe terasa, 1 living, 1 dormitor (pat matrimonial), dressing, toaleta cu WC, baie cu dus, Jacuzzi si Jacuzzi pe terasa (3 Adulti + 1 copil + 1 infant).

Maxx Laguna Villa 2: Vila privata duplex, cu vedere la piscina si acces direct la piscina de pe 2 terase, 1 living, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 2 toalete cu WC, bai cu dus, Jacuzzi pe terasa de la etaj, gradina privata (6 persoane + 1 infant).

Maxx Laguna Villa 3: Vila privata duplex, cu vedere la piscina si acces direct la piscina de pe 2 terase, 1 living, 3 dormitoare (doua cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 3 toalete cu WC, bai cu dus, Jacuzzi pe terasa de la etaj, gradina privata (10 persoane + 1 infant).

Royal Beach Villa 3: Vila privata duplex, cu vedere la mare, piscina privata, 1 living, 3 dormitoare (doua cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 1 dinning, 1 bucatarie, 4 toalete cu WC, 1 baie cu Jacuzzi si dus, 3 bai cu dus si sauna (10 persoane + 1 infant).

Royal Beach Villa 4: Vila privata duplex, cu vedere la mare, piscina privata, 1 living, 4 dormitoare (3 cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 1 dinning, 1 bucatarie, 5 toalete cu WC, 1 baie cu Jacuzzi si dus, 4 bai cu dus si sauna (12 persoane + 1 infant).

Presidential Villa 4: Vila privata duplex, cu vedere la mare, piscina privata, 1 living, 4 dormitoare (3 cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 1 dinning, 1 bucatarie, 5 toalete cu WC, 1 baie cu Jacuzzi si dus, 4 bai cu dus si sauna (10 persoane + 1 infant), baie turceasca.
Camerele hotelului Maxx Royal Kemer sunt dotate cu: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.

Facilitati hotel: Hotel Maxx Royal Kemer dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (Asiatic, Steak House, francez-rusesc), 2 restaurante snack si 2 restaurante pentru copii, 1 patiserie, 11 baruri, 4 piscine exterioare, 1 piscina interioara, Aqua Park, centru SPA, bowling, activitati cultural, beach volley, lectii de gatit, wind surf, lectii de dans, biliard, baschet, canoe, show-uri live, internet café, Nintendo wii, lectii yoga, tenis de camp, muzica live, sala de fitness, darts, aerobic, pilates, petreceri seara, cinema, disco, tenis de masa, polo.

Servicii cu plata: parasailing, curs de scufundari, antrenor personal de fitness, banana, sporturi nautice motorizate, jet ski, catamaran, surf, water ski.

Facilitati copii: Mini Club si Junior Club pe grupe de varste (intre 1- 3 ani; intre 4- 7 ani; intre 8 – 12 ani, intre 13-17 ani), mini disco, competitii sportive si de gatit organziate pentru copii, sala de jocuri pentru copii, sala de TV cu desene animate, spectacole pentru copii.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie