Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HIMEROS CLUB HOTEL (Ex.Grand Beauty)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Himeros Club este localizat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, in Kemer, la 50 m de plaja proprie. Construit in anul 2006, suprafata totala 2800 m2, ultima renovare a avut loc in 2015.

Facilitati hotel: Hotelul este format dintr-o cladire cu 3 etaje si are in componenta 85 standard room (1 camera pentru persoanele cu dizabilitati, max. 2+2 pers., 25 m2).
Dispune de restaurant principal, bar, piscina exterioara, medic la solicitare, centru SPA, coafor, curatatorie, sala de conferinte (pentru 100 pers.), WiFi (in lobby, gratuit)

Faciitati camera: Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat individual, TV, telefon, mini-bar (apa, contra cost), seif (contra cost), pardoseala - gresie, balcon, curatenie in camera - zilnic, schimbarea lenjeriei - 3 zile/saptamana, room service (contra cost)

Facilitati copii: Piscina, loc de joaca

Plaja: Plaja este proprie cu pietris. Bar pe plaja - contra cost. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Sport si relaxare: Turistii cazati la acest hotel dispun de urmatoarele facilitati de agrement :
Gratuit: baie turceasca, sauna, sala fitness, tenis de masa.
Contra cost: masaj, baie cu abur, jacuzzi, biliard, sporturi nautice (pe spatiul plajei publice)

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie