Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GURAL PREMIER TEKIROVA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Tekirova se afla la 75 km de Antalya langa ruinele orașului antic Phaselis și funicularul spre muntele Tahtali, unul din cele mai înalte și spectaculare vîrfuri din masivul muntos Taurus. Construit in anul 2010, Gural Premier Tekirova Resort se afla chiar pe malul marii si este alcatuit din 19 vile cu 2 sau 3 nivele.

Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu televizor, AC centralizat, telefon, minibar, seif (contra cost), terasa, uscator par.

Deluxe room 243 Rooms (55 m2/gross) Facilitățile incluse sunt : 1 dormitor cu 2 paturi separate ( 110x200 ) și ( 180x200 ) , parchet , LCD - TV , canale de muzica , telefon ( in camera si baie ) , seif digital, aer conditionat ( mai-septembrie ) , mini-bar ( bauturi racoritoare ) , set de ceai si cafea , baie / WC ( marmura ) , jacuzzi si dus , uscator de par , oglindă pentru machiaj , halat de baie , internet prin cablu ( contra cost ) și balcon mobilat .
Deluxe Family Room 140 Rooms (80 m2/gross) Aceste camere sunt , de asemenea, decorate la fel ca cameră de lux . Aceste camere sunt formate din 2 dormitoare . Există un frenchbed ( 180x200 ) și există paturi separate ( 110x200 ) în cea de a doua cameră . Și , de asemenea, există un LCD TV si minibar in fiecare dormitor .
Superior Family Room 32 Rooms (90 m2/gross) Aceste camere sunt , de asemenea, decorate precumDeluxe Family Room , dar există 2 băi .
Deluxe Room 110 Rooms (50 m2/gross) Aceste camere sunt , de asemenea, decorate la fel ca și camerele de lux și au o cale directă de la balcoane la piscine .
Deluxe Pool Family Room 58 Rooms (80 m2/gross) Aceste camere sunt , de asemenea, decorate la fel ca și cDeluxe Family Room și au o cale directă de la balcoane la piscine .

Activitati

Wellnes club (masaj, saună, jacuzzi, tratamente faciale)si baie turceasca, centru fitness, aerobic, aqua gym, tenis de masă, voley pe plaja, baschet, darts, programe de animație, discoteca, internet wirless, sporturi acvatice ( contra cost).

Facilitati pentru copii
Bufet, piscina, mini club, baby sitter , programe de animatie.

Piscina

9 piscine exterioare, pool bar, sezlonguri şi umbrele la piscină, aqua park.

Plaja
Hotelul este situat pe plaja cu pietricele. Plaja este amenajata cu umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja.

Alte facilitati

Receptie, room service, exchange, spalatorie, serviciu de desteptare, rent-a-car, acces internet, mini market, servicii medicale, coafor, 4 Sali de conferinte.

Servicii masa

Sistem all inclusive conform programului hotelului. Hotelul dispune de un restaurant principal, 4 restaurante a la carte (turcesc, italian, mediteranean, asiatic), meniu dietetic, baruri Vitamin si Fitness, bar la piscine, pub irlandez, discoteca in aer liber.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie