Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND VIKING HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Grand Viking este situat la 900 m de plaja, la 300 m de centrul orasului si la 65 km de aeroport.Un autobuz de transfer spre centru și plajă este disponibil de la hotel,de asemenea există un parc acvatic din apropiere.

Amplasat în grădina si cu o piscina mare, acest all inclusive hotel de 4 *are vederi uimitoare ale Munților Taurus și oferă 100 camere standard (inclusiv 9 apartamente), oferind facilități moderne. Aproape de centrul satului și la 45 km de Antalya City, acesta este un hotel fabulos pentru cupluri și familii cu o gamă largă de produse alimentare și băuturi, o mulțime de activități la fața locului și în apropiere, și servicii excelente din partea personalului prietenos.

Cazare
(99 standard, 6 afară, 1 dezactiva cameră) Toate camerele au dus / WC, uscator de par, balcon, telefon direct, TV, aer condiționat, mini bar, 24 ore de apă caldă. camere vedere la munte, grădină, piscină și la drum.

Facilități
Baie turcească, saună, fitness, umbrealla (Pool & Beach), băuturi locale (10 Ile 23 Arasi), gozleme, Biscuiti si prajituri (17:30-18:30), tenis de masă, sală de jocuri pentru copii, tobogan de apă , autobuzul la plaja si Centrum, Seif (la receptie) *, Telefon, Fax *, Health Service *, apa Sport (Beach) *, băuturi Premium *, masajul, Peiling *, inghetata *, Shopping Centre *, proaspete suc de portocale *, cafea turcească *, "toate băuturile și alimente la Beach .

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi

Locatie