Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Resortul este situat intr-o padure de pini, la 26 km distanta de Antalya, 16 km de Kemer si la 36 km de sroportul international Antalya.

Dotari camera: telefon, TV LCD satelit, minibar, sr conditionat centralizat, seif, baie cu dus, uscator de par, halat de baie, papuci, balcon, internet WI-FI.

Camerele VIP: cosuri cu fructe, dulciuri, prajituri si ciocolata, set baie Bulgari, ziare si reviste, flori, colectie de CD-uri si DVD-uri.

Facilitati hotel: restaurant principal, 8 restaurante a la carte (mexican, sea food, mediteranean, rusesc, otoman, steak house, asiatic, exclusive a la carte), baruri, cafe turca, patiserie, fast food, gozleme, piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, piscina cu tobogane, programe de animatie, tenis de masa, tenis, fitness, centru SPA, jocuri de societate, miniclub 4-12 ani “Crispy kids Club”, internet wi-fi.

Servicii cu plata: unele bauturi premium de import, sporturi nautice motorizate (ski jet, banana, parasailing etc), biliard, centru spa si de infrumusetare (solar, masaje, peeling), doctor, coafor, sala de jocuri, internet cafe, centru comercial, spalatorie, baby sitter, rent-a-car, premium wi-fi bowling, echipament tenis.

Plaja de nisip cu pietre.

Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Alte informatii: - restaurantele a la carte sunt contra cost pentru Conceptul Standard si gratuite pentru Conceptul VIP.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie