Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotel Avantgarde (fostul Vogue Kemer ex Vogue Avantgarde) a fost construit în anul 2009, are o suprafață totală de 135 000 mp și este situat la 45 km de aeroportul orașului Antalya, la 9 km de orașul Kemer, în Gyuynuk, pe țărmul mării.

Facilităţile camerelor: Clădirea principală dispune de: 332 camere standard, 3 junior suite cu o cameră, 6 family suite room de 2 camere (2 dormitoare), un executive room de 2 camere (2 dormitoare, 2 băi cu cadă), 3 penthouse room cu o cameră (dormitor dublu), 1 king suite cu 2 camere (sufragerie, bucătărie, 2 dormitoare, vestiar, 2 băi cu cadă și terasă) și 3 camere pentru persoane cu handicap.
Iată și modul în care sunt confi gurate vilele: 10 superior villa de 3 camere (hol, 3 dormitoare cu ușă, 3 băi cu cadă, maxim 6 persoane), 15 villa vogue de 3 camere (hol, 3 dormitoare cu ușă, 3 băi cu cadă, 2 televizoare, maxim 5 persoane), 15 villa avantgarde de 3 camere (hol, 4 dormitoare cu ușă, 3 băi cu cadă, 2 televizoare, maxim 4 persoane), 4 presidential villa de 4 camere (sufragerie, 4 dormitoare cu ușă, 3 băi cu cadă, bucătărie, laptop, terasă, maxim 10 persoane).
Camerele dispun de baie cu cadă și dus, halat de baie, papuci de baie, uscător de păr, A/C centralizat, TV plasmă, telefon, mini-bar (băuturi răcoritoare, bere, alune, chipsuri gratuit), seif (în cameră, gratuit), ceainic electric și balcon sau terasă. Curățenia în cameră se face zilnic, iar schimbarea lenjeriei de 3 ori pe săptămână. Camerele dispun de internet wireless (gratuit). Room service-ul este disponibil 24 de ore și este contra cost.

Facilităţile hotelului: Hotelul este alcătuit dintr-un corp cu 4 etaje, o clădire principală și 44 de vile cu un etaj. Hotelul dispune de un restaurant principal, 7 restaurante à la carte (italian, mexican, restaurant cu fructe de mare, turcesc cu rezervare, toate gratuite și chinezesc, nipon, fusion (francez), cu rezervare, contra cost),13 baruri, centru spa & wellness, cabinet medical, frizerie, spălătorie, magazine, schimb valutar, serviciu de închiriere de mașini și 3 săli de conferințe.

Sport și agrement: Servicii gratuite: baie turcească, saună, sală de forță, aerobic, volei de plajă, baschet, tenis de masă, mini-golf, windsurfi ng (cu licență), canoe (cu licență), hidrobicicletă, 6 terenuri de tenis cu pavaj de cuarț, rachete și mingi de tenis și programele de animație.
Servicii contra cost: masaj, biliard, bowling, cursuri de tenis, nocturnă terenului de tenis, sporturi acvatice cu motor, schi nautic (cu licență), business center și internet cafe.

Piscină: Hotelul dispune de piscină exterioară pentru adulți și pentru copii, piscină interioară pentru adulți și pentru copii (cu încălzire, iarnă), Relax Pool pentru adulți și pentru copii, Tropical Pool, aqua park pentru adulți și pentru copii, 5 tobogane și un centru spa & wellness. La piscină umbrelele, șezlongurile și saltele sunt gratuite.

Facilităţi pentru copii: Servicii gratuite: bufet, piscină, 2 tobogane de apă, teren de joacă, luna parc, mini-club pentru copiii între 4 și 12 ani, junior club pentru cei între 13 și 15 ani și serviciu de babysitting contra cost.

Plajă: Plaja privată este cu nisip și pietriș și are 2 pontoane și bar pe plajă. Prosoapele de plajă, umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Concept Ultra All Inclusive: Mic dejun, prânz, cină (servite în sistem bufet deschis), ceai, cafea, băuturi alcoolice locale și fără alcool.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
AQUAPARK

Locatie