Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul Arma's Amara Club Marine este construit pe o suprafata de 60.000mp iar camerele au fost renovate in 2013. Hotelul este situat la o distanta de 15km de Kemer, 25km de orasul Antalya si 50km de aeroport.

Facilitati camera:
Standard Rooms: 26-32 mmp (cu excepția balconului), camerele constau din 1 dormitor cu 2 paturi twin sau 1 pat franțuzesc, duș sau cadă, capacitatea maximă fiind de 2 +1 sau 3 adulți.
Standard Large Rooms: 32 mp, camerele constau din 1 dormitor cu 2 paturi twin sau 1 pat francez și 1 pat supraetajat, duș sau cadă, capacitate maximă este de 2 + 2 sau 4 adulți.
Family Rooms: 39-45 mp (cu excepția balconului), 2 dormitoare, există o ușă între camere, (1 dormitor cu 1 pat francez și 1 dormitor cu 2 paturi gemeni), 1 baie / WC, capacitatea maximă este de 2 + 2, 3 + 1 sau 4 adulți.
Suite Rooms: 45-55 mp (cu excepția balconului), 1 dormitor cu pat franțuzesc și 1 cameră de zi, există o ușă între camere, cu o capacitate maximă de 2 + 1 sau 3 adulți.

Facilitati hotel:
receptie, parcare in limita disponibilitatii, hotelul dispune de restaurant principal, 3 restaurante a-la-carte, 6 baruri, 399 camere, miniclub, teren de tenis, centru fitness, sporturi de apa, plaja cu nisip si pietricele, piscina exterioara, piscina pentru copii, prosoape, umbrele, sezlonguri, aquapark, centru shopping,programe de animatie, spectacole de Dj, activitati culturale- sociale si activitati sportive, spa, baie turcească, saună, aburi, sală de relaxare, salon de fitness, lecții de aerobic, lecții de gimnastică și gimnastică de apă,

Servicii de masa:
restaurant: SPLENDID RESTORANT; ANATOLIAN RESTAURANT; ILBAGATTO RESTAURANT; FISH RESTAURANT;

Servicii cu plata:
- masaj, masaj thailandez, frecare în baia turcească, baie multijet, centru de înfrumusețare, îngrijirea pielii și mușchi, coafor și servicii de examinare a doctorilor.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
AQUAPARK

Locatie