Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Akka Hotels Antedon este construit in 2005, renovat in 2009, cu o suprafata totala de 90.000 mp.

Descriere

Hotel Akka Hotels Antedon este construit in 2005, renovat in 2009, cu o suprafata totala de 90.000 mp.

Localizare

Hotelul este situat in regiunea Beldibi, la 15 km de Kemer, 30 km de centrul orasului Antalya si 45 km distanta de aeroportul din Antalya.

Website

https://www.akkahotels.com/en/antedon

Facilitati hotel

SERVICII: Ultra all inclusive - bautura si rahat turcesc de bun venit la receptie, bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, gustari dimineata, pranz, gustari dupa amiaza, prajituri, cina, gustari tarzii; este posibil meniu special pentru bebelusi la cerere in Kids Restaurant, toate bauturile locale si cele standard importate alcoolice si nonalcoolice, bauturi calde, sucuri naturale din fructe numai la micul dejun, frigidere pe teritoriul hotelului cu apa si bauturi racoritoare. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium, vinurile speciale, sampania, sucurile naturale (exceptie micul dejun), bauturile energizante, bauturile imbuteliate, room service, torturile speciale, restaurantele A'la Carte cu rezervare in avans.
FACILITATI: Restaurant principal- Divan tip bufet, restaurante A'la Carte: Safran (bucatarie turceasca), Gulet (restaurant pescaresc), Olive (specific italian), Pasha (cina speciala, bucatarie frantuzeasca, accepta copii numai o data pe saptamana), baruri pe teritoriul complexului hotelier. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, centru comercial, internet si jocuri pe calculator, coafor, rent a car.
PLAJA: Hotelul are plaja privata de pietricele cu nisip, cu sezlonguri, umbrele, si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private necesita rezervare in prealabil si sunt contra cost.
SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, baschet, volei pe plaja, mini fotbal, tenis de masa, sporturile nautice nemotorizate. Contra cost: centru Welness & Spa, masaj, nocturna pentru terenurile de tenis, echipamentul de tenis, sporturile nautice motorizate,biliard.
Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si la plaja, spectacole seara si muzica live, cinema.
Akka mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-16 ani (programe separate pe grupe de varsta) cu personal specializat, piscina pentru copii, loc de joaca, cinema, petreceri variate.

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 507 camere impartite in 2 cladiri principale, o cladire Family si 7 vile: 330 camere standard (30-42mp,un dormitor, o baie, max 3 pers) incluzand si 12 camere cu conexiune si 5 camere pentru persoane cu dizabilitati; 10 camere Superior (42mp, situate in cladirea principala, un dormitor, o baie, servicii VIP- halate si papuci de baie, o rezervare gratuita la restaurantele A la Carte, mini bar special, cos cu fructe, max 3 pax), 4 Junior Suite (45mp, in cladirea principala, un living si un dormitor,o baie, max 4 pers), 68 camere Family (40-52mp, localizate in cladirea Family, doua dormitoare cu usa intre ele si o baie, max 4 pers), 76 camere Duplex (52-63mp localizate in cladirea principala, doua dormitoare si doua bai, max 4 pers), 10 suite Duplex (61-98mp la fel ca si camerele duplex, localizate la etajele superioare din cladirile principale, max 4 pax), 2 King Suite (278 mp, living, camera de studiu, chicineta, dormitor, baie si terasa cu jacuzzi 126mp). Toate camerele au baie proprie cu dus, cada, uscator de par, aer conditionat centralizat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, mini bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, halate de baie, seif, TV prin satelit, balcon, conexiune Wi-Fi (viteza redusa).

Locatie