Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKKA ANTEDON HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: construit in 2005, renovat in 2009, cu o suprafata totala de 90.000mp, hotel este situat pe plaja statiunii Beldibi, la 45 km de aeroportul orasului Antalya si la 15 km de Kemer.

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurante A`La Carte (turcesc, italian, pescaresc), Elite bar, snack bar, bar la piscina, bar pe plaja, Vitamin bar, lobby bar, club, asistenta medicala, baby sitting, curatatorie, salon de infrumusetare, acces internet, rent a car, magazine, mini club pentru copii, plaja privata (cu pietris la intrarea in apa, iar in apa sunt bolovani; umbrele si sezlongurile se ofera gratuit), piscina interioara, piscina exterioara, piscina pentru copii, tobogane cu apa, sala de fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, baschet, volei pe plaja, tenis de masa, mini fotbal, sporturi de apa, centru SPA, masaj, biliard, program de animatie in timpul zilei, concursuri pe plaja, spectacole si muzica live.

Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, mini fotbal, 2 terenuri de tenis cu suprafata dura, inchirierea echipamentului de tenis (garantie), tenis de masa, darts, bocce, sporturi acvatice fara motor, windsurfing (cu licenta), program de animatie, muzica live (in zile prestabilite), discoteca, internet-cafe si internet Wi-Fi (in lobby si in salile de conferinte).

Contra cost: masaj, nocturna terenului de tenis, cursuri de tenis, sporturi nautice cu motor si cursuri diving.

Copii: bufet, meniu (in restaurantul pentru copii si restaurantul principal), piscina (cu mini tobogane), loc de joaca, mini-club (4-7 ani), junior-club (8-12 ani), carucior (garantie) si bona (contra cost).

Plaja proprie, nisip/pietris. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile - gratuit; saltelele (doar pe plaja) - gratuit. Pavilioane pe plaja - contra cost. Prosoapele pe plaja - gratuit.

Facilitati camere: TV-LED, balcon, baie cu cabina de dus, seif (gratuit), telefon, minibar (gratuit), pardoseala din parchet, papuci si halate de baie, uscator de par, AC, acces internet Wi-Fi (gratuit).

Facilitati

Piscină
Wi-Fi

Locatie