Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL POSEIDON RESORT 4* JUPITER
Fostul Hotel ATLAS, devine POSEIDON RESORT HOTEL AND SPA!!!
Situare: este primul Hotel de la plaja Jupiter, renovat integral 2020!
Dotari generale: 225 camere duble, renovate integral, restaurant cu aer conditionat, restaurant terasa cu spectacole, pizzerie, cuptor cu lemne, restaurant italian, restaurant fish and grill, lobby bar, piscina adulti/copii, SPA, 3 sali de conferinte, acces internet, baby-land, plaja privata, parcare.
Dotari camere: TV, telefon, internet wifi, minibar, aer conditionat, balcon. Toate camerele au baie proprie cu dus.Camerele Seaview au vedere laterala la mare din balcon.
Camerele Belview va ofera o vedere superba asupra marii, plajei, lacului si padurii pana la Olimp.
Camerele King au vedere spre padure si au in componenta un pat dublu si o canapea extensibila.
Nu se accepta animale de companie.
BONUS: La sejur de minim 5 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter: saptamanal - un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii (1 iulie - 31 august), o intrare gratuita pentru 2 persoane/camera la Paradis Land - parc de aventura, acces permanent la Galaxy Water Park Jupiter si spectacole de varietati la Galaxy Hall Jupiter.
Servicii, concept Family ALL INCLUSIVE:
- Acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina hotelului;
- Acces la sauna si jacuzzi (cu rezervare prealabila);
- 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja hotelului;
- 30 min. Aqua gym;
- Restaurant Poseidon (AI) - Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvant spectacol seara de seara;
- 20% reducere la Restaurant Cucina Italiana a-la-carte - bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata. - serviciu cu plata
- 20% reducere la Restaurant Fish and Grill a-la-carte , In acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroase specialitati de carne si peste, serviciu cu plata
- Internet Wifi gratuit in camere si in spatiile comune;

Sistem de servire al meselor si bauturilor:

In regim bufet: mic dejun (07:30 - 09:30), gustare (10 - 11:30), pranz (12: - 15:00), gustare (16: - 18:00) si cina (19:00 - 21:00). Acestea vor fi servite in spatii special amenajate in cadrul unitatii hoteliere unde beneficiati de serviciile de cazare.
Gustare dimineata : fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
Gustare dupa-amiaza : pizza, inghetata, porumb fiert, fructe, etc.
Bauturile alcoolice si non alcoolice incluse se pot servi, astfel:
1. Bar restaurant : apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice in timpul programului de masa.
2. Bar plaja : apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft in intervalul 08:00 - 19:00.
3. Lobby Bar: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice in intervalul 08:00 - 24:00.
Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, , crema de whiskey, gin, digestiv.

Clubul Copiilor TOTUL GRATUIT pentru turistii Cohotels
Casa cu Povesti - pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii Baby Land vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.
Centrul de Dans si Atitudine - cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.
Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Teatru - pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah.
Babyland (16:30-23:00) - Unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastice si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, Elsa, Minionii si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.
Gradinita cu program de babysitting (09 -12 si 16-21) - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- Primul si al 2-lea copil intre 0 - 7 ani cazati in camera cu doi adulti, beneficiaza de gratuitate 100% la cazare si masa, cu pat suplimentar inclus (max 1 / camera).
Persoanele peste 7 ani achita loc conform tarifelor si beneficiaza de pat suplimentar (maxim 1 pat in camera)

OBLIGATORIU: La persoanele insotite de copii, voucherele sa aiba atasat copie dupa cerificatul de nastere al copilului