Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Este situat chiar pe malul marii, la 20m de plaja, in centrul statiunii si la 250m de statiunile Neptun-Olimp.
Descriere camere:
Camerele sunt impartite astfel: camere duble 2*, camere duble 3*standard, camere duble 3* superioare, camere triple 3*standard, camere triple 3*superioare si camere de familie. Camerele duble 2* au in dotare baie proprie, televizor, frigobar, aer conditionat . Acestea sunt camere duble matrimoniale si sunt amplasate la parter. Camerele duble 3* standard au in dotare aer conditionat, baie proprie, televizor, balcon, frigobar; sunt orientate spre sud-est (Cap Aurora). Camerele duble 3* superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp). Camerele triple 3* standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana (fix), baie proprie, televizor, balcon, frigobar, aer conditionat ; sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor), iar suprafata acestora este de 17 mp. Camerele triple 3* superioare sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp). Camerele de familie sunt gen garsoniera si au in dotare un pat matrimonial si un pat de o persoana, cabina-dus, balcon, televizor, frigider, aer conditionat si o suprafata de ” 22 mp. Vederea acestora este spre Padurea Comorova.
Descriere facilitati:
Dispune de 200 camere (parter+8 etaje), 3 lifturi, retea wireless in toate zonele hotelului,loc de joaca pentru copii, parcare cu plata.
Locatie:
Situat pe malul Marii Negre, Hotelul Cometa se afla la caţiva paşi de plaja din Neptun. Acesta ofera camere cu balcoane frumoase, cu vedere la mare şi TV prin cablu.