Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fiesta Hotel Tanit


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fiesta Hotel Tanit este un loc minunat pentru o vacanta de familie. Amplasat pe coasta de nord a zonei San Antonio, hotelul este inconjurat de gradini luxuriante mediteraneene care coboara intr-un golfulet retras cu plaja, aproape de Cala Gracio si doar la o scurta plimbare cu masina sau cu autobuzul de zona San Antonio, cu bogaia sa de baruri si restaurante, cluburi faimoase si apusuri de soare de neuitat.
Localizare: Situat in mijlocul unei gradini si la un minut de mers pe jos de plaja, acest hotel modern, all-inclusive este la 2.1 km de Es Paradis club, la 4 km de plaja Cala Salada si la 24 km de aeroport. Centrul orasului San Antonio se afla la 1 km iar o statie de autobuz este la 100 m distanta.
Facilitati hotel: Facilitatile hotelului au fost gandite pentru a se potrivi copiilor si adultilor deopotriva. Acest hotel are doua piscine in aer liber si este situat chiar langa nisipurile curate ale plajei Cala Gracio. Hotelul ofera si activitati special concepute pentru copii, inclusiv un club, un mini-club, un \'pool splash\', mini-golf, o zona de joaca pentru copii, divertisment live, o sala de jocuri si un lounge confortabil precum si un restaurant in stil bufet si doua baruri pentru a avea o experienta all inclusive deosebita in Ibiza. Accesul la internet wi-fi este contra cost.
Facilitati camere: Camerele spatioase ale hotelului ofera un sejur confortabil, avand mobilier din lemn , baie proprie, Tv prin satelit, balcon sau terasa, telefon, uscator de par in baie, mini frigider si facilitate pentru prepararea cafelei si ceaiului( contra cost). Camerele cu vedere la mare au fost recent modernizate si au, in plus pe langa dotarile standard, o canapea extensibila.