Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELS PINS RESORT &SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Els Pins Resort & Spa, complet renovat, ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va bucura de o vacanta incredibila in Golful San Antonio, Ibiza. Cu una dintre cele mai bune vederi la Marea Mediterana, special conceput pentru cupluri si familii, este destinatia ideala pentru relaxare si wellness. Bucurati-va de lux in centrul SPA, cu o gama larga de tratamente si servicii de masaj. Bucurati-va de un cadru privilegiat, cu numeroase atractii turistice la doar o aruncatura de bat. Savurati cea mai rafinata bucatarie locala si internationala la barurile si restaurantele hotelului.

Localizare:

Hotelul Els Pins Resort & Spa este situat  in Golful San Antonio, intr-un cadru privilegiat. Are acces direct la mare, la doar 20 de metri. La aproximativ 150 de metri se afla o serie de baruri, restaurante si alte atractii. Inima orasului San Antonio este la doar 3 kilometri, in timp ce aeroportul Ibiza este la doar 19 kilometri.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera oaspetilor doua restaurante (cel principal este tip bufet, cu bucatarie deschisa si ofera preparate mediteraneene la pranz si cina; al doilea este un restaurant gourmet cu un meniu de degustare si o optiune a la carte, care serveste preparate din bucataria tipic mediteraneana), doua baruri (unul langa piscina si celalalt in holul hotelului). Accesul WiFi de mare viteza este gratuit in intregul complex. Atat pentru adulti cat si pentru copii, hotelul are mai multe piscine disponibile.

Facilitati camere:

Recent renovata, aceasta proprietate are un total de 224 de camere, concepute atat pentru cupluri, cat si pentru familii fiind complet echipate pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de oaspeti. Camerele hotelului Els Pins Resort & Spa beneficiaza de vedere la gradina sau la mare si au urmatoarele dotari si facilitati: telefon, aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, minibar si televizor.