Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARCELO OCCIDENTAL IBIZA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Occidental Ibiza a fost recent renovat si este acum un hotel modern, in stil mediteranean, care va satisface nevoile chiar si ale celor mai pretentiosi oaspeti, fie ca se afla intr-o evadare romantica, fie cu familia sau un grup de prieteni, pe o insula in care visele pot deveni intr-adevar realitate.

Localizare:

Hotelul Occidental Ibiza (membru al Barceló Hotel Group si fost Barcelo Pueblo Ibiza) este situat intr-o zona privilegiata, la doar cativa metri de magnifica plaja Port des Torrent si la 10 minute cu masina de faimoasa Cala Compte, Cala Tarida si Cala Bassa. Exista acces rapid si confortabil la hotel de la aeroport.

Facilitati hotel:

Cele 346 de camere sunt ultra moderne si spatioase, facand fiecare sejur o experienta plina de satisfactii. Restaurantul tip bufet ofera o varietate de preparate culinare, cu cine tematice frecvente.
Pe langa cele 3 piscine magnifice pentru adulti, exista si o piscina pentru copii, cu un bar fabulos unde va puteti bucura de o bautura racoritoare sau o gustare in timp ce priviti apusul. Pentru familii hotelul are programe de divertisment pentru toate varstele, un loc de joaca si un club pentru cei mici. In plus, hotelul dispune de o zona de sport cu un teren polivalent, un teren de volei pe plaja si serviciu de masaj care ofera un plus de relaxare si bunastare tuturor oaspetilor.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, TV, telefon, wi-fi, balcon/terasa.