Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Monterrey


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Monterrey Apart Hotel este localizat intr-o zona unica, aproape de plaja Punta Pinet, inconjurat de gradini luxuriante fiind alegerea perfecta pentru un sejur relaxant in Ibiza.

Localizare: Hotelul se afla in zona San Antonio , la 450 m de plaja cu nisip Punta Pinet . Centrul orasului San Antonio se afla la doar 2 km, iar cluburile de noapte Amnesia si Privilege la 8 km.

Facilitati hotel: Apart hotelul Monterrey are o piscina cu terasa, sezlonguri gratuite, snack bar, receptie deschisa non stop, camera pentru bagaje, teren de tenis, billiard, piscina speciala pentru copii, serviciu de inchirieri auto. Accesul wi-fi la internet este gratuit.

Facilitati camere: Complexul pune la dispozitia turistilor sudiouri si apartamente complet echipate cu chicineta, mini frigider, Tv cu programe prin satelit, baie, balcon si aer conditionat. Unele camere au vedere la mare. Accesul la internet wi-fi este gratuit.