Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Garbi Ibiza


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Minunat situat pe faleza plajei Playa d'en Bossa, hotelul ofera toate facilitatile necesare petrecerii unui sejur de neuitat. Acest hotel recent renovat se afla la mica distanta de unele dintre cele mai cunoscute cluburi si restaurante ale insulei.

Localizare: Garbi Hotel se afla la mai putin de 4 km distanta de aeroportul din Ibiza si la numai 600 m distanta de clubul Space. In vecinatatea hotelului exista un serviciu de transport public care face usor acesibil centrul orasului Ibiza.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor un restautant principal, receptie deschisa 24h /7, acces gratuit la wi-fi, piscina atat pentru adulti cat si pentru copii, Jacuzzi, terasa cu sezlonguri, umbrelute si paturi de relaxare, Chill Out bar pe plaja, centru spa, sala de fitness, teren de tenis, diverse magazine.
Facilitati camere: Hotelul numara 298 de camere dintre care 17 camere superioare cu vedere directa la mare. Toate camerele sunt echipate cu mini frigider, terasa, Tv prin satelit, telefon, acces gratuit la internet, telefon, uscator de par si seif ( contra cost).