Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fiesta Hotel Cala Nova


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fiesta Hotel Cala Nova ofera un cadru ideal pentru o vacanta linistita pentru cupluri, prieteni sau familii. Situat chiar pe malul marii intr-o zona frumoasa i linistita, inconjurat de pini si cu vedere la Insula Tagomago hotelul este la numai cateva minute de la Santa Eulalia. Oaspeii se vor bucura de un sejur placut pe insula Ibiza, cu o varietate larga de facilitati si servicii pentru toate varstele.

Localizare: Acest hotel este situat langa frumosul golf Cala Nova in populara staiune de Es Cana care gazduieste bine-cunoscut piata Hippy in fiecare miercuri. Plaja Cala Nova este la 100 m distanta, Aeroportul Ibiza este la 27 km iar centrul orasului Sanata Eulalia se afla la 5 km distanta.

Facilitati hotel: Facilitatile includ un restaurant tip bufet, un bar i o piscina in aer liber cu un pool bar, sezlonguri si umbrele gratuite. Hotelul mai pune la dispozitie un club pentru copii, o sala de jocuri, lounge, snack bar/cafenea, serviciu de curatatorie ( contra cost) i parcare gratuita. Exista un program de activitati pe timpul zilei iar serile sunt plin de aciune. Accesul la internet wi-fi cat si zona cu calculatoare conectate la internet sunt disponibile la un cost suplimentar.

Facilitate camere: Camerele luminoase, aerisite, dispun de terase sau balcoane mobilate, aer conditionat, telefon, Tv, baia privata cu dus, uscator de par i articole de toaleta gratuite, precum i acces Wi-Fi i iPod docking station (ambele cu taxe). Contra unei sume suplimentare oaspetii pot folosi mini frigiderul si facilitatile pentru prepararea ceaiului si cafelei.